Dennis is de vierde generatie Verwijk die met een oliebollenkraam op kermissen en braderieën staat. Vanaf half oktober zijn hij en zijn kraam een vertrouwd beeld op het Marktplein in Wormerveer. Waar hij nu voor de achttiende keer staat.
Dennis maakt luchtige oliebollen in een krokant jasje. Het geheim zit niet in de ingrediënten. Die zijn gewoon standaard. Dennis maakt de oliebollen niet met een knijper of machientje. Maar met een ouderwetse lepel en met het gevoel van de hand: even tikken tegen de rand van de beslagteil en dan, hup in de olie. In de twintigste aflevering van Sluitingstijd legt Dennis uit waarom oliebollen toch een lastig product zijn, waar veel banketbakkers niets van bakken. Waarom hij niet aan de tompouce-oliebol begint en waarom hij zich best zorgen maakt over de toekomst.
Door: Jaap de Jong en Henk Cobelens
Zijn oliebollen kraam is fantastisch ben heel blij als hij er weer staat. En vind het jammer als ie weer weg is. Hij heeft gewoon de lekkerste olie en krentenbollen. Ik wil niet dat hij weg gaat