De nieuwe snackbar Frietlab is donderdag 3 oktober open gegaan. Ze gaan experimenteren met huisgemaakte sauzen in samenwerking met Zaanse Mayonaise. Het beloofde veel goeds, maar leverde helaas een flinke teleurstelling op.

De vrijwel voltallige Orkaan-redactie zat klaar om zich te laven aan lekkernijen, delicatessen, heerlijkheden, culinaire hoogtepunten, supersauzen en smaakexplosies. Het werd bijten op een houtje, een knorrende maag en een diepe teleurstelling….

Op hun instagram account beloven ze patatjes met wasabi, kreeft en zongedroogde tomaat. Maar bij aankomst bleek de deur nog gesloten en hing er enkel een bord met het damtotdam menu. Op dat menu stond niet veel experimenteels en bleef het bij een patatje oorlog en speciaal.

Ze beloven donderdag 16.00 tot 23.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 03.00 uur en zondag van 12.00 tot 23.00 uur open te zijn.

Update: Later zijn we nog eens teruggegaan. Er waren technische problemen met de frituur en een tekort aan producten. Ze verwachten over een uur tot anderhalf uur weer open te gaan.

Door: Silva Honig.