Op donderdagmiddag 17 oktober vond er een gewelddadig conflict plaats aan de Wollegrasstraat in Wormer. Tijdens het incident, dat zich voor de flat afspeelde, zou ook een vuurwapen zijn gebruikt. De politie is momenteel op zoek naar getuigen.

Het zou gaan om een groep van vijf jongeren en een volwassen man. Ze droegen allemaal donkere kleding, reden op een fatbike en in een vermoedelijke witte bestelbus. Alleen van de man is een signalement bekend: hij is ongeveer 40 jaar oud, heeft een donkere huidskleur en droeg een zwarte muts, zwarte jas en zwarte broek.

Na het incident zijn de verdachten gevlucht in de richting van de Florastraat. De politie heeft via Burgernet een buurtonderzoek gestart en vraagt daarin om hulp. Heb jij tussen 16.00 en 17.30 uur in de omgeving van de Wollegrasstraat iets gezien? Ook details die onbelangrijk lijken, kunnen van waarde zijn voor het onderzoek. Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. Registratienummer: 2024231213.

Tekst: Redactie De Orkaan, Bron: Burgernet, Foto: Orkaan Archief