Links: Marc Flens. Rechts: Ton van Ingen.

Korfbalvereniging O.K.V. heeft officieel een nieuwe voorzitter. Afgelopen dinsdag is de rol overgedragen aan Marc Flens. Zijn voorganger, Ton van Ingen, heeft zich elf jaar lang ingezet als voorzitter voor de club. De vereniging laat weten dankbaar te zijn voor alles wat Ton heeft gedaan.

In 2013 is Ton benoemd tot voorzitter van O.K.V. Sindsdien heeft hij de club door middel van nieuwe projecten uitgebreid. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe velden, ledverlichting en een stabiel ledenaantal. Ook heeft Ton, samen met zijn team, gezorgd voor een vernieuwde fietsenstalling en nieuwe kleedkamers. Ton speelde in zijn jeugd zelf bij de vereniging. Zijn betrokkenheid zat er vroeg in: hij zat toen al in de juniorencommissie.

Hoge verwachtingen

Nu wordt al het werk overgedragen aan Marc. Hij krijgt de taak om de club verder uit te breiden en het succes voort te zetten. De nieuwe voorzitter is niet onbekend bij de club. In zijn jeugd speelde hij bij O.K.V., ging daarna kort naar Z.K.C. en is nu weer terug als voorzitter.

Korfbalvereniging O.K.V. is opgericht in 1932 in Oostzaan. Al ruim 90 jaar zorgt de vereniging voor trainingen, wedstrijden en alles wat verder komt kijken bij een korfbal club.

Door: Sascha Timmerman. Foto: Persbericht O.K.V.