Een vermissingszaak van proportie. Kat Bambam, beter bekend als de Dekakat van de Westzijde, is sinds afgelopen woensdag 25 september vermist. Haar baasje maakt zich grote zorgen en vreest dat iemand haar heeft meegenomen bij de Dekamarkt omdat mensen Bambam zielig vinden.

Bambam is met haar vijftien jaar oud namelijk al redelijk op leeftijd (met alle respect natuurlijk). Daarnaast laat haar gezondheid Bambam zo nu en dan in de steek, waardoor ze niet meer zo goed ter been is. Ook heeft ze haar medicijntjes nodig voor haar artrose. Door haar medische gebreken doet Bambam wat magertjes aan. Dat in combinatie met het feit dat ze een groot deel van haar dagen slijt op haar vaste stekkie voor de Dekamarkt doet de mensen denken dat Bambam geen huis heeft.

Maar Bambam heeft wel een huis, en daar wordt ze vreselijk gemist. Het ‘voordeel’ is wel dat Bambam ervaring heeft met vermist te zijn, in september 2022 was ze namelijk ook al een keer zoek. Ook toen was de plaats delict de Dekamarkt in de Westzijde.

Mocht je Bambam per ongeluk mee hebben genomen of heb je haar ergens rond zien lopen, mail ons dan op info@deorkaan.nl zodat we deze celebrity uit de Westzijde weer terug naar huis kunnen laten keren. Haar baasjes zullen je ongetwijfeld eeuwig dankbaar zijn.

Geinig weetje: de Dekamarkt is in 1941 opgericht door Dirk Kat.

Door: Rick Nieborg, info: Facebook Lenno Lit (incl. foto).