De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met het overlijden van een 34-jarige vrouw in Zaandam. Het gaat om twee mannen van 19 en 30 jaar uit Amsterdam en een 51-jarige man uit Amstelveen. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw, die op zondag 8 september werd aangetroffen in een woning aan de Pieter Latensteinstraat. De vrouw bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

In het kader van het onderzoek zijn er diverse doorzoekingen verricht. De verdachten zitten momenteel vast in beperkingen, wat inhoudt dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. De politie heeft aangegeven op dit moment geen verdere mededelingen te doen over de zaak.

De politie doet een oproep aan mensen die mogelijk informatie hebben maar nog niet met de politie hebben gesproken. Zij worden verzocht om contact op te nemen via een speciaal tipformulier of door te bellen naar 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld hierbij het zaaknummer 2024199941.

Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden wordt voortgezet door een Team Grootschalige Opsporing (TGO).

Door: Merel Kan, informatie van de politie, foto’s De Orkaan