De Surinaamse punker Shavero kan naar Nederland komen. De crowdfundactie van de Zaanse documentairemaakster Charity Charly is geslaagd, zo laat ze op de campagnesite van Voordekunst.nl weten.

Charity is, samen met cameravrouw Nadine Haselier, bezig met een documentaire over Shavero. In het eerste deel wordt hij gevolgd tijdens het organiseren van een event in Suriname. De documentairemaaksters willen hem voor het tweede deel naar Nederland halen. Daar hebben ze geld voor nodig, en dat is nu gelukt.

We zijn zo positief verrast door alle steun/reacties en zitten daarom op 102% van het streefbedrag. It’s really happening!! We beginnen nu met de eerste voorbereidingen en zullen jullie op de hoogte houden van het proces.

In een podcast van De Orkaan vertelde Charity meer over de punk- en rockscene in Suriname. Later liet ze ook nog aan ons weten dat ze openstaat voor een optreden van Shavero in Zaandam. Zaanse podia: sla je slag! En … de campagne loopt nog even. Je kunt dus nog een donatie doen.

Door Di-Lan Sun. Foto komt van campagnesite Tra Fasi Voordekunst.nl